Deșteptarea primăverii pe scena Teatrului Național Timișoara

11 februarie, 2019

Cultura, cu tot ceea ce înseamnă ea – teatru, literatură, muzică, arte vizuale și nu numai – este coloana vertebrală a societății, îi dă identitate și scop, arată reprezentanții Teatrului Națion al din Timișoara. Și pentru că doar împreună, văzând un spectacol, citind o carte, putem învăța, putem găsi răspunsuri, putem evolua, mai arată reprezentanții instituției, Teatrul Național din Timișoara repune pe afiș miercuri, 13 februarie, de la ora 19, la Sala 2, unul dintre spectacolele sale de impact, Deșteptarea primăverii de Frank Wedekind.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Controversele din jurul primului muzeu naţional din lume dedicat istoriei drepturilor omului

Muzeul Canadian pentru Drepturile Omului, situat în oraşul Winnipeg, provincia Manitoba, este primul muzeu din lume dedicat istoriei şi înţelegerii drepturilor omului. Construit pe un sit

Adio, Oana Pellea! Tragedie în LUMEA TEATRULUI: „Frumoasă Marie, cea plină de viață...drum bun!”

Oana Pellea este distrusă. Prietena ei de-o viață și mare actriță a Teatrului Național nu mai este printre noi. O țară întreagă o plânge.

Florin Piersic, RĂPUS de BĂTRÂNEȚE? În ce stare a ajuns LEGENDA TEATRULUI românesc la 83 de ani - FOTO

Florin Piersic, steaua teatrului românesc, a ajuns la vârsta de 83 de ani, acesta având nevoie de ajutorul celor dragi pentru a se deplasa.

Bătăuș ”cu acte” angajat să facă ordine în mijloacele de transport în comun din Timișoara

Luptătorul K1 Florin Ilie a fost angajat să facă ordine în mijloacele de transport în comun din Timișoara.

profesori universitari din Timișoara și Gyula vor studia leacurile ”băbești” din zona de graniță

Leacurile ”băbești” de la granița cu Ungaria vor fi cercetate de profesorii universitari din cele două țări. După ce a scos în evidență tradiţiile gastronomice din zona Banatului