Dăncilă a fost ironizată de Iohannis. CELEBRA FORMULĂ „20-20” a revenit în prim-plan. Remarcă virală a şefului statului

13 iunie, 2018

Șeful statului a avertizat că România se confruntă cu o problemă serioasă în ceea ce privește educația, în condițiile în care, în prezent, există un nivel de 42 % de analfabeți funcțional, adică persoane care știu să scrie și să citească, dar nu înțeleg unii termeni.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

UMILINȚELE la care a fost supusă o FEMEIE în închisorile româneşti. Medana Spanache: „M-au întrebat de ce nu CRĂP odată”

La începutul lunii noiembrie 2016, soţii Medana Spanache (41 de ani) şi Alexandru Ţana (36 de ani) au fost arestaţi preventiv, fi ind acuzaţi de înşelăciuni cu asigurări fi ctive. Cei doi

ORORILE Stalului Paralel. Tăriceanu scoate la iveală ABUZURILE: „Arestări abuzive, plimbarea oamenilor încătușați...prezumția de nevinovăție a fost în practică abolită”

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit, în cadrul Reuniunii Asociației Senatelor din Europa, despre abuzurile și ororile pe care le-a făcut Statul Paralel, comise în România de instituțiile de

La Turnul Eiffel a fost construit un perimetru de securitate pentru a preveni atacurile teroriste

Autorităţile din Paris urmează să inaugureze un perimetru de securitate în jurul Turnului Eiffel pentru protecţie împotriva ameninţărilor teroriste, scrie BBC.

3747 de deținuți au fost grațiați în Egipt cu ocazia sărbătorii islamice Eid al-Fitr

Autoritățile Egiptene a anunțat vineri eliberarea a 3.747 de prizonieri ca un act de clemență, cu ocazia sărbătorii islamice Eid al-Fitr.

ALERTĂ: Milioane de OUĂ au fost RETRASE de pe rafturi

Milioane de ouă au fost retrase de pe rafturile din mai multe state europene. 'Retragerea a fost motivată de prezenţa unui antibiotic denumit lasalocid la un nivel care depăşeşte pragul maxim