Damen, precizări de ULTIMĂ ORĂ despre scandalul achiziționării CORVETELOR

12 ianuarie, 2019

Până în acest moment nu au fost primite informații oficiale de la autoritățile române în privința suspendării licitației de corvete multifuncționale, a precizat, sâmbătă, compania Damen.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Brexit. COMPLOT PARLAMENTAR. Să fie ULTIMA LOVITURĂ pentru Theresa May?

Brexit. Theresa May se teme de un complot parlamentar ce ar putea conduce la înlăturarea acesteia de la conducerea Brexit-ului, în săptămâna următoare.

Toader și Dăncilă, mână în mână! Deznodământul din scandalul momentului se decide luni! Schimbări importante la lege

Tudore Toader, mnistrul Justiției, a făcut duminică o serie de precizări privind planurile PSD din următoarea perioadă! Astfel, luni, va prezenta un proiect important premierului Dăncilă.

FOTO Autograf contra teză despre istoria artei! Moldoveanca Doina Turcanu se folosește de iubitul ei ca să treacă de examene

Doina Turcanu, iubita lui Stefan de Vrij (26 de ani, Inter Milano) a făcut valuri pe Instagram nu numai prin pozele sale explozive, ci și cu ultima postare. Moldoveanca Doina, 27 de ani, a lansat o

EXCLUSIV Unul dintre liderii FCSB, anunț-surpriză despre Dinamo: „Chiar îmi doresc asta” + mesaj pentru Dică: „Acum suntem mai buni! Teja a adus ceva nou”

Bogdan Planici, unul dintre liderii FCSB, spune că nu l-ar deranja dacă Dinamo ar ajunge să se lupte cu echipa în top 6 și se alătură și el listei de jucători care văd o

BARBARIA ÎNGROAPĂ ROMÂNIA. Despre pușcării, deținuți și recurs compensatoriu. Editorial de Dan Andronic.

România devine o țară dominată de mentalități tribale. Poate părea o În care apartenența la un grup, de tip #rezist, sau pe invers face ca orice discuție rațională să devină inutilă.