Cutremur de 7,2 grade la graniţa dintre Iran şi Irak

12 noiembrie, 2017

Un cutremur cu magnitudinea de 7,2 grade a avut loc, duminică seară, la regiunea de graniţă dintre Iran şi Irak, a anunţat Serviciul de monitorizare geologică din Statele Unite (USGS), informează BBC.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

CUTREMUR în România. SERIA FINALĂ a seismelor a fost COMPLETĂ. TREI cutremure într-o SINGURĂ ZI

Un nou cutremur a avut loc în România, joi la ora 23, completând astfel o serie de trei seisme într-o singură zi. Seismul a avut o magnitudine de 2,2 grade Richter.

Cutremur. Ce intensitate a avut ultimul seism înregistrat în România?

Un nou cutremur a avut loc în România, joi la ora 23:00, completând astfel o serie de trei seisme într-o singură zi. Cutremurul a avut o magnitudine de 2,2 grade pe Scara Richter.

Legăturile NEȘTIUTE dintre doi ROMÂNI și MAFIA CHINEZĂ. Au fost ARESTAȚI imediat

Doi români au fost arestaţi pentru legăturile lor cu mafia chineză care acționează în Italia. Cei doi sunt acuzaţi de spălare de bani.

CUTREMUR în televiziune. O VEDETĂ s-a SINUCIS. ȘOC în TOIUL NOPȚII

Realizatoare Fox 2 din Detroid, Jessica Starr, a fost găsită spânzurată, au declarat oficialii americani. Anunțul a fost făcut de una dintre colegele ei.

De ce sunt americanii interesați de România. Unul dintre cei mai puternici oameni din țară face dezvăluiri de senzație. Legătura cu Ion Iliescu

După cel de-al Doilea Război Mondial, Statele Unite au fost implicate în politica tuturor zonelor de pe Glob ceea ce a dat naștere a o mulțime de teorii ale conspirației. Astăzi, cel mai