Cum vor fi zborurile cu avionul în 2050? Mai prietenoase cu mediul, mai puţin prietenoase cu pasagerii

18 septembrie, 2012

Decolarea unui avion, în anul 2050, va semăna mai mult cu cea a unei rachete, zborul se va realiza în ”stoluri” de avioane, cele din spate profitând de curenţii celor din faţă, iar aterizarea va fi mult mai scurtă şi se va baza pe planare, înainte ca nava să atingă solul.

Vezi si:

Sursa: jurnalul.ro

Trebuie sa mai citesti

Panică într-un avion! Pasagerii, în stare de ȘOC. Cu chiloții în vine...Gestul DEZGUSTĂTOR al unui bărbat mort de beat - VIDEO +18

Pasagerii unui avion au fost nevoiți să asiste la scene dezgustătoare, după ce un bărbat în stare avansată de ebrietate și-a dat pantalonii jos și a început să urineze lângă scaunele lor.

TEODOROVICI: „Ordonanța 114 ar fi fost ideal să fie discută în prealabil cu mediul de afaceri”

Eugen Teodorovici a explicat, sâmbătă dimineața motivele pentru care Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 114/2018, cea care introduce noi măsuri fiscale, nu a fost discutată cu mediul de

„Evenimentul zilei” şi „Capital” îşi continuă creşterea de audienţă în mediul online

Cotidianul „Evenimentul Zilei” îşi continuă ascensiunea de audienţă în mediul online, potrivit raportului transmis de Departamentul de Internet al BRAT.

ACCIDENT FEROVIAR grav. Pasagerii au stat în CÂMP toată NOAPTEA

Accident feroviar grav. Un tren plin cu călători a stat azi-noapte peste trei ore pe câmp, după ce un marfar a deraiat în fața lui.

Două persoane, arestate în legătură cu dronele din cauza cărora au fost perturbate masiv zborurile de pe aeroportul londonez Gatwick

Un bărbat şi o femeie au fost arestaţi în Marea Britanie în cazul utilizării unor drone care au paralizat operaţiunile de zbor pe aeroportul londonez Gatwick, transmite BBC.com.