Cum vor fi zborurile cu avionul în 2050? Mai prietenoase cu mediul, mai puţin prietenoase cu pasagerii

18 septembrie, 2012

Decolarea unui avion, în anul 2050, va semăna mai mult cu cea a unei rachete, zborul se va realiza în ”stoluri” de avioane, cele din spate profitând de curenţii celor din faţă, iar aterizarea va fi mult mai scurtă şi se va baza pe planare, înainte ca nava să atingă solul.

Vezi si:

Sursa: jurnalul.ro

Trebuie sa mai citesti

Instagramul a luat FOC! Femeile cu FORME PERFECTE arată cât de mult IUBESC mediul înconjurător. Campania care a devenit VIRALĂ - FOTO

Instagramul cunoaște o ascensiune ireversibilă, diferite campanii ce conțin nuditate acaparând atenția bărbaților de pe glob.

Marinof, TUI TravelCenter: ”Noi nu putem schimba mediul politic, ca atare suntem nevoiți să ne adaptăm”

Turismul este pe un trend crescător de câțiva ani și așa se va menține și în 2018, consideră Cosmin Marinof, director național de Vânzări TUI Travel Center și Eurolines.

VIDEO Clipe de coşmar pentru pasagerii unui zbor. Un copil a ţipat fără întrerupere timp de opt ore

Pasagerii unui zbor între Germania şi New York au fost nevoiţi să îndure opt ore de coşmar din cauza unui copil care a ţipat fără întrerupere, scrie Daily Mail.

Ţi-a întârziat avionul? Iată cum poți să obții despăgubiri de sute de euro

Călătorii din România pierd anual despăgubiri de aproximativ 22 milioane de euro la care sunt îndreptățiți când zborurile lor sunt anulate, întârziate sau supravândute.

CCIR pregătește mediul de afaceri pentru Brexit

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), dl. Mihai Daraban, se află într-o vizită de lucru la Londra, în perioada 12-15 februarie a.c. Cu acest prilej, dl. Mihai Daraban