Cum va fi VREMEA în următoarele zile. Revin PLOILE

14 noiembrie, 2017

Se pare că începând de marţi vremea se va schimba radical, temperaturile înregistrând o scădere bruscă, mai accentuată în nord-estul ţării.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

După atacurile sângeroase din ultimele zile, mișcarea Hamas a anunțat încheierea armistițiului cu Israelul

Un armistiţiu a fost încheiat pentru a pune capăt raidurilor israeliene asupra Fâşiei Gaza şi tirurilor din enclava palestiniană înspre teritoriul israelian, a informat sâmbătă un purtător

Transport agabaritic pe A1. Cinci zile se circulă încet spre Nădlac

Un transport agabaritic care pornește de la Oradea și va trece spre Ungaria, îngreuynează traficul pe autostrada A1, zilele următoare, începând de duminică.

SUPRAVIEȚUIRE MIRACULOASĂ! O femeie a fost salvată după 7 zile de la un accident cu mașina. SECRETUL care a ținut-o în viață!

O femeie a sfidat moartea.În timp ce conducea un autovehicul un animal i-a ieșit în drum. Pentru a evita coliziunea iminentă, soferița și-a riscat viața

WIMBLEDON 2018. Mesajul emoționant al soțului Serenei Williams după finala pierdută cu Kerber: "La câteva zile după naștere, intra în operație și nu știam dacă se va întoarce! Acum e în finala Wimbledon"

Serena Williams, 36 de ani, locul 183 WTA, a pierdut finala Wimbledon, scor 6-3, 6-3, după doar o oră și 7 minute de joc, împotriva nemțoaicei  Angelique Kerber, 30 de ani, locul 10

VREMEA. ANM a emis o PROGNOZĂ METEO NEAȘTEPTATĂ. Val de CANICULĂ urmat de FURTUNI PUTERNICE

Vremea. Meteorologii au emis de curând o prognoză meteo neașteptată. După un val de caniculă, urmează o perioadă de furtuni puternice.