Cum se apără Trump în cazul acuzaţiilor că a folosit expresia „ţări de rahat“

12 ianuarie, 2018

Preşedintele american Donald Trump a susţinut vineri că nu a folosit expresia „ţări de rahat“, care a provocat un val de indignare în Statele Unite şi în lume.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Donald Trump şi-a ales „câştigătorii“ Fake News Awards: CNN şi The New York Times, în fruntea listei

"Câştigătorii" au fost: CNN, menţionat de patru ori, The New York Times, menţionat de două ori, şi ABC, The Washington Post, Time şi Newsweek, cu câte o menţionare fiecare.

Augustin Lazăr, OPTIMIST în legătură cu DECIZIA CCR în cazul Legilor Justiției: „Va fi ISTORICĂ și ÎNȚELEAPTĂ...”

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, şi-a exprimat joi convingerea că CCR va da o decizie ''istorică'' şi ''înţeleaptă'' în cazul modificărilor aduse Legilor Justiției.

Cheltuielile pentru apărare ar putea crește până în 2021 pentru zeci de țări

Rata anuală a cheltuielilor pentru apărare va crește cel mai probabil în perioada 2017-2021 în 58 dintre cele 71 de națiuni analizate, pe măsură ce statele trebuie să facă față unui mediu

ANALIZĂ. 20 din 29 de ţări NATO au cheltuit mai puţin pentru APĂRARE

Cheltuielile militare ale Statelor Unite revin pe creştere, în 2016, SUA şi-au majorat cheltuielile de apărare cu 1,7% până la 611 miliarde de dolari, semnalând sfârsitul unui trend

Trump pregătește un Program de ÎNARMARE cu MINI – BOMBE nucleare

Donald Trump revine la doctrina militară din vremea lui Ronald Reagan, de descurajare nucleară, care a pus capăt Războiului Rece.