Cum s-a transformat „Gigi Becali al Vâlcii“ în cel mai mare colecţionar privat de artă românească

24 septembrie, 2018

Un bărbat bine legat, mai degrabă scund decât înalt, trecut de 50 de ani, ce poartă haine lejere de vară şi încălţări sport, aproape aleargă pe scările şi holurile unui spital de la marginea oraşului Râmnicu Vâlcea. Întrerupe această goană pentru scurte schimburi de replici cu personalul medical. Lumea îl salută scurt, respectuos, însă nu slugarnic.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Gigi Becali

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Aventurile românului care a plecat cu „Ia-mă, nene!” până la Ibiza şi înapoi cu doar 30 de lei în buzunar

Sunt momente în viaţă când pur şi simplu nu-ţi găseşti identitatea, când apartenenţa de grup ţi se pare inutilă, iar atunci, în acele clipe de bătălie interioară, eşti tentat să o

Mândria românilor că sunt cetățeni europeni a scăzut cu 7 procente

Românii cred, în proporție de 64%, că au beneficiat de pe urma apartenenţei la UE. În aprilie, procentul era 71%, potrivit ultimului Eurobarometru comandat de Parlamentul European.

Precedentul Breivik. ARME CHIMICE, PRODUSE și VÂNDUTE în România

O anchetă demarată de Poliția Română și Parchetul General scoate la iveală un fapt șocant: produse chimice mortale sunt vândute, la liber, pe piața românească.

România este pe primul loc din UE la inflație

În septembrie, țara noastră a înregistrat pentru a opta lună consecutivă cea mai mare rată anuală a inflației dintre statele membre ale Uniunii Europene.

Craiova e noua Steaua » Situația neașteptată din fotbalul românesc

Oltenii vor umple stadionul la derby-ul de duminică și vor confirma că au echipa cea mai populară din România în momentul de față. FCSB nu mai are nici marca, nici galeria Stelei,