Cum îşi arestează neamurile trădătorul Igor Dodon!

13 martie, 2018

Scriam săptămâna trecută că în Basarabia - în anul Centenarului - a început o mişcare unionistă fără precedent. Că, până în prezent, peste 100 de comune din Republica Moldova au anunţat prin reprezentanţii lor aleşi că doresc Unirea cu România! Şi că în România nimeni nu scrie niciun rând de acestă mişcare spontană!

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Igor Dodon, cu răni vizibile pe faţă

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a apărut în public, cu răni vizibile pe faţă, la două zile după accidentul în care a fost implicată coloana sa oficială.

ULTIMĂ ORĂ Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, implicat într-un accident de circulaţie GRAV

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost implicat într-un accident rutier grav pe ruta Strășeni-Călărași.

(VIDEO) Șocant: Accidentul lui Igor Dodon a fost TENTATIVĂ de OMOR?

Momentul în care a avut loc accidentul în care a fost implicat duminică președintele moldovean Igor Dodon a fost surprins în imagini, clipul fiind postat și pe pagina de Facebook Serviciului de

Anti-americanul Dodon se milogeşte să fie primit la Washington

Anti-americanul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, se milogeşte de ambasadorul SUA să fie primit la Washington în cadrul unei vizite de lucru sau oficiale.

Iașin pentru o zi » Igor Akinfeev a schimbat recordul negativ din Ligă cu titlul de erou al echipei: ”Ne-am apărat mult și am terminat epuizați!”

Rușii mai au un idol la națională după calificarea istorică în "sferturi". Pe străzile Moscovei și-n întreaga țară, s-a strigat duminică noapte, pe lângă numele lui

Related topics

igor tanas