Cum îl sfidează Erdogan pe Trump

09 ianuarie, 2019

John Bolton, consilierul preşedintelui SUA Donald Trump, a părăsit Turcia fără a se întâlni cu liderul de la Ankara. A avut o întrevedere de 2 ore şi 10 minute cu cu purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei turce, İbrahim Kalın, şi delegaţia care îl însoţea. Corespondentul Bloomberg la Casa Albă, a spus că şeful statului turc, Recept Tayyip Erdoğan, a refuzat să se întâlnească cu Bolton.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Ce a pățit femeia care susține că deține secrete despre Trump și Rusia

O femeie din Belarus, care a făcut titluri în presa internaţională după ce a dat asigurări că are de făcut dezvăluiri despre rolul Rusiei în alegerile americane urma să fie expulzată din

Statul Islamic îi răspunde lui Trump. Cel puţin patru militari americani au fost ucişi într-un atentat în Siria

Un atentat a vizat miercuri, la Manbij, un oraş din nordul Siriei, o patrulă a coaliţiei internaţionale antijihadiste, au relatat martori de la faţa locului citaţi de Observatorul Sirian pentru

A lucrat Trump pentru Rusia? Răspunsul Kremlinului

Ideea că preşedintele american Donald Trump ar fi lucrat pentru Rusia este „stupidă“, a declarat miercuri consilierul prezidenţial rus Iuri Uşakov.

Lovitură pentru Trump. 4 soldați americani uciși în Siria

Patru soldați americani au fost uciși și alți trei au fost răniți într-o explozie care a avut loc astăzi în orașul Manbij din nordul Siriei, a declarat un oficial american.

Trump şi Erdogan evocă într-o convorbire la telefon o „zonă de securitate” în Siria

Ankara şi Washingtonul au discutat luni despre înfiinţarea unei ”zone de securitate” în nordul Siriei, în urma unui nou episod tensionat pe tema sorţii miliţiilor kurde YPG, relatează AFP.

Related topics

donald trump