Cum ar fi ca Hamlet şi Ofelia să fie unul captiv în corpul celuilalt? Opera „În trup“ caută nişte răspunsuri

12 noiembrie, 2017

Operă şi muzică nouă, dans contemporan şi tango, text improvisation şi vorbire cântată, disonanţe şi jazz, proiecţii video live şi înregistrate: „În trup“, operă compusă de Diana Roraru şi pusă în scenă de Rareş Zaharia, este un spectacol sincretic. Premiera a avut loc pe 4 noiembrie, la Studioul de Operă şi Multimedia al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Dezvăluiri șocante despre unul dintre cei mai importanți oameni din istoria recentă a Barcelonei: "Familia lui moare de foame!"

Sandro Rosell, fost președinte al Barcelonei, a ajuns în închisoare pentru o fraudă fiscală de 15 milioane de euro și i-au fost blocate toate conturile. "Familia lui moare de foame și

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni din ISTORIA echipei FC Barcelona este la pământ: „Familia lui moare de foame”

Sandro Rosell, fost președinte la FC Barcelona, este închis, din cauza unor fraude fiscale, iar familia sa are mari probleme financiare.

Consiliul Concurenţei: Procesul de dezabonare la operatorii de cablu este unul greoi

Sectorul telecomunicaţiilor din România este considerat esenţial pentru economia românească, se arată într-un raport al Consilului Concurenţei care menţionează totodată că piețele

FRATELE Biancăi Drăgușanu și un prieten acuză că au fost BĂTUȚI de POLIȚIȘTI. Unul are coaste rupte, altul a rămas fără splină

Scandal imens la Timișoara. Fratele Biancăi Drăgușanu acuză că a fost bătut cu bestialitate de mascați, după ce el și prietenul lui au fost confundați cu doi infractori periculoși.

Unul din hoții care a dat cele mai mari jafuri din România și Austria a fost prins

Unul dintre cei mai căutați hoți din vestul țării a fost capturat, joi, de polițiști. Acesta dădea numai jafuri la pont, în locații de lux sau magazine de unde putea fura obiecte scumpe.