Criticul de teatru Ion Cazaban a murit la vârsta de 83 de ani

11 iulie, 2018

Ion (Jean) Cazaban, critic de teatru, istoric şi profesor universitar la UNATC, a murit luni, la vârsta de 83 de ani. Trupul neînsufleţit va fi depus joi, 12 iulie, între orele 18:00 şi 19:30, la capela Cimitirului Bellu Ortodox. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 13 iulie, la orele 12:00, la acelaşi cimitir, informează Uniter.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Breaking news! A MURIT iubita celebrului PUFF DADDY! Cauzele morții sunt INEXPLICABILE. Artistul e DEVASTAT. Detalii tulburătoare „A fost găsită pe jos, în casă...”

Fosta partaneră de viață a celebrului rapper P. Diddy, cunoscut și după vechea denuminre, Puff Daddy, a murit, în condiții suspecte. Trupul femeii a fost găsit în urmă cu câteva ore.

EXATLON ROMÂNIA. A murit sub privirile ECHIPEI. MOMENTUL a fost SURPRINS de o cameră de luat vederi. Video în articol

Tragedie la EXATLON. Un pilot a murit după ce și-a înscenat un accident de motocicletă. Miguel Angel Pena, un pilot de motociclism în vârstă de 39 de ani, a murit, vineri, în oraşul

DOLIU în lumea FILMULUI. Cea mai mare actriță a MURIT

A murit Katherine MacGregor, celebra actriță din „Little House on the Prairie” (Căsuța din prerie). Actrița americană avea vârsta de 93 de ani și trăia la Casa de Film și Televiziune din

Lovitură de teatru! DIICOT investighează mișcarea #Rezist. Ce acuzații grave i se aduc

Acuzații grave împotriva mișării #Rezist. DIICOT a declanșat o amplă investigație privind finanțarea acestei grupări. Este vorba de operațiuni care implică sume enorme de bani.

Lovitură de teatru! DIICOT investighează mișcarea #Rezist. Ce acuzații grave i se aduc

Acuzații grave împotriva mișării #Rezist. DIICOT a declanșat o amplă investigație privind finanțarea acestei grupări.