Criticul de teatru Ion Cazaban a murit la vârsta de 83 de ani

11 iulie, 2018

Ion (Jean) Cazaban, critic de teatru, istoric şi profesor universitar la UNATC, a murit luni, la vârsta de 83 de ani. Trupul neînsufleţit va fi depus joi, 12 iulie, între orele 18:00 şi 19:30, la capela Cimitirului Bellu Ortodox. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 13 iulie, la orele 12:00, la acelaşi cimitir, informează Uniter.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Un om a murit şi alţi 11 au fost răniţi după ce schelele de pe hotelul Ritz din Madrid s-au prăbuşit

Un om a murit şi alţi 11 au fost răniţi, după ce schelele de pe hotelul Ritz din Madrid s-au prăbuşit, construcţia aflându-se în proces de renovare, conform BBC.

A murit Geta  Brătescu

Artista Geta Brătescu, supranumită "marea doamnă a artei conceptuale" din România, a murit, la vârsta de 92 de ani. Geta Brătescu a fost o reprezentantă importantă a avangardei postbelice, a

DOLIU în LUMEA TELEVIZIUNII. Celebrul prezentator a MURIT. Fanii sunt ȘOCAȚI

Miercuri dimineață, după mai multe săptămâni petrecute în spitalul Royal Free, prezentatorul TV Denis Norden s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Anunțul a fost făcut de familia sa.

EXCLUSIV Două povești de senzație ale lui Takayuki Seto din România: "Mama crezuse că am murit" + Jucătorul care l-a impresionat cel mai mult: "N-au greșit cei care l-au numit așa"

Takayuki Seto (32 de ani), fotbalistul japonez care a petrecut 11 ani în România, a acordat un interviu de amploare Gazetei Sporturilor, în care a rememorat cele mai interesante

”A murit înaintea babei”. Cazul șoc al româncelor badante

”A murit înaintea babei”. Cazul șoc al româncelor badante