Crimă oripilantă în Dâmboviţa: Un bărbat din localitatea Decindeni şi-a ucis mama în bătaie

12 ianuarie, 2018

Crimă oribilă în localitatea Decindeni, Dâmboviţa. Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore în această dimineaţă de către polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești, asupra lui planând suspiciunea că şi-a ucis în bătaie mama.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Un bărbat înjunghiat de un necunoscut a fost salvat de la moarte de geaca pe care o purta

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a fost înjunghiat în această dimineață de un necunoscut. Individul l-a atacat cu un cuțit în jurul orei 8.

Bărbat mort în chinuri într-un sat deconectat de zile de la electricitate

Un bărbat a murit în chinuri, miercuri dimineață, în localitatea timișeană Belinț, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări.

Sinucidere. Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul IX

Un bărbat s-a aruncat în gol, imediat după ora 8,00, marți dimineața, la Timișoara. A plonjat de la etajul IX al blocului în care locuiește și a căzut fix lângă un trecător care a avut

Mama îşi îneacă fiica de trei ani şi apoi îi dă foc: Judecătorii spun că NU este vinovată de omicidiu

Mama de 38 de ani nu este, totuşi, vinovată de omicidiu, în opinia judecătorilor, după ce şi-a înecat fiica de trei ani şi i-a dat foc.

CUTREMUR în lumea manelelor. SALAM a trecut la AMENINȚĂRI: „Vă SPARG, să moară MAMA!”

Florin Salam, regele manelelor din România, a trecut direct la amenințări. Totul vine ca urmare a incidentului de la ultima petrecere animată de acesta, unde a fost bătut.