Creştin-democraţii germani se pregătesc să încheie „era Merkel“

03 decembrie, 2018

Uniunea Creştin-Democrată (CDU) din Germania îşi va alege vineri noul lider, care, cel mai probabil, va prelua conducerea celei mai mari economii a Europei atunci când Angela Merkel va părăsi cancelaria federală de la Berlin. În plus, notează dpa, votul de vineri ar putea marca o schimbare în poziţia politică a formaţiunii, care ar putea deveni mai conservatoare.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

DINAMO - FC VOLUNTARI // Dinamo încheie în genunchi sezonul! „Câinii” riscă să atingă rușinea maximă

Dinamo, până să se lupte la titlu în 2020, are șanse uriașe să egaleze cea mai slabă performanță din istoria grupării. Matematic, acest sezon e chiar mai prost decât cel din

Alertă în politică! Ce pregătesc Ponta și Orban

Este ceva real din ceea ce liderii politici afișează sau totul este doar un joc? Analiză inedită a ultimei fotografii din politica românească.

Relaţii tensionate între Berlin şi Ankara după ce Turcia expulzează jurnalişti germani

Germania şi-a actualizat recomandările de călătorie pentru cetăţenii care vizitează Turcia după ce Ankara a expulzat doi jurnalişti germani, relatează Euronews.

Arheologi germani au descoperit  400 de artefacte în locuri unde au fost comise crime naziste

Istorici şi arheologi germani au descoperit aproximativ 400 de artefacte  în trei localităţi rurale unde trupele naziste au ucis 208 de persoane supuse la muncă silnică  cu puţin timp

FOTO Democraţia în stil RPDC: Coreea de Nord organizează alegeri legislative

Nord-coreenii merg, duminică, la urne, pentru a alege un nou Parlament, procesul fiind o formalitate deoarece există un singur învingător, potrivit AFP.