Convenţional şi neconvenţional, la Gala Absolvenţilor Modă UNArte

03 iulie, 2018

Gala Absolvenţilor, departamentului Modă – Design Vestimentar, va avea loc joi, de la ora 19.00, în Grădina Atelierelor Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti, Facultatea de Arte Decorative şi Design (Calea Griviţei, nr. 28).

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Rusia interzice accesul soldaților la Internet

Duma de Stat a Rusiei a adoptat o lege prin care personalului militar rus i se interzice să dețină telefoane, tablete și orice fel de dispozitive care stochează date sau accesează Internetul.

A MURIT renumitul istoric și politolog KEMAL KARPAT. Plecat din Dobrogea a devenit consultant al preşedinţilor SUA

Vestea tristă vine din America, consulul general al Turciei anunțând că profesorul doctor Kemal Karpat a murit, miercuri seara, la 96 de ani, în Wisconsin, SUA. Născut în 1925 în județul

Comisia Europeană reacționează față de plângerea penală înregistrată pe numele lui Timmermans și Jourova! "Reamintim autorităților române că..."

Purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Margaritis Schinas, a reacționat la plângerea penală înregistrată la Secția privind investigarea magistraților de la București pe numele lui Frans

Cel mai în vogă internațional român va ajunge la o mare echipă. Suma este IMPRESIONANTĂ

Inter Milano vrea să-l aducă în propria curte pe Ionuț Radu, portarul celor de la Genoa, și pune la bătaie 12 milioane de euro pentru această afacere.

ACCIDENT în LANȚ. Un drum național COMPLET BLOCAT după ce PATRU AUTOVEHICULE s-au CIOCNIT

Un accident în care au fost implicate un microbuz, o basculantă şi două automobile, a fost surprins de o cameră aflată pe bordul uneia dintre maşini.