Consiliul Concurenţei va identifica mai repede cartelurile

13 martie, 2018

Consiliul Concurenţei a demarat un proiect finanţat din fonduri externe nerambursabile pentru implementarea unui sistem informatic bazat pe o platformă de tip Big Data care va permite, printre altele, o identificare mai rapidă a cartelurilor, în special a celor din achiziţii publice.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Vești proaste de la meteo. Meteorolgii anunță ca va fi o iarnă lungă care va veni repede. Când va fi prima ninsoare

Potrivit primelor estimări făcute de meteorologi, iarna 2018-2019 va fi lungă și grea. Specialiștii cred că vom vedea primii fulgi încă din luna noiembrie. Meteorologii se așteaptă ca în

CFR - FCSB 1-1 // EXCLUSIV Surpriză mare: ar putea reveni mult mai repede pe gazon: "Doctorul mi-a spus că n-a văzut așa ceva"

CFR Cluj nu s-a putut baza nici la derby-ul cu FCSB, încheiat 1-1, pe Ciprian Deac (32 de ani). La o lună și jumătate după accidentarea suferită în returul cu Malmö din

Situație INCREDIBILĂ! Consiliul Judiciar Național din Polonia a fost SUSPENDAT

Consiliul Judiciar Național din Polonia va fi suspendată din Rețeaua Europeana a Consiliilor Judiciare, a decis Adunarea Generală a ENCJ, întrunită la București.

Cum a ieșit interlopul Dasaev mai repede din închisoare

Cum a ieșit interlopul Dasaev mai repede din închisoare

Ungaria rămâne fără drept de vot în Consiliul European

Parlamentul European a votat, ieri, pentru declanșarea procedurilor de activare a Articolului 7, prin care Ungaria rămâne fără drept de vot în Consiliul European.