Consiliul Concurenţei analizează preluarea S Immo de către Immofinanz

10 iulie, 2018

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Immofinanz AG intenţionează să preia controlul asupra S Immo AG.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

„Donează sânge! Fii erou!”. Studenţii medicinişti redeschid porţile către o nouă şansă la viaţă

„Donează sânge! Fii erou!” Anual, doar 2% din populația României donează sânge, un procent infim raportat la necesităţile stringente ale unui pacient. Aceasta este realitatea cu care

Fâşia Gaza: Comandant al Hamas, ucis de către israelieni într-un schimb de focuri

Şase palestinieni, inclusiv un comandant local al Hamas, au fost ucişi într-o operaţiune israeliană din Fâşia Gaza, au declarat oficiali palestinieni citaţi de BBC.

Fostul şef al Mossadului Efraim Halevy a devenit membru în consiliul director al firmei Black Cube

Fostul şef al Mossadului, Efraim Halevy, a devenit membru în consiliul director al firmei Black Cube, iar el ar putea fi alea în scurt timp preşedinte al companiei, relatează Yedioth Ahronoth.

Investigație ȘOC la drumuri! Ce nereguli a găsit Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței a anunțat luni că a extins investigația pe piața produselor de semnalizare rutieră și a efectuat o inspecție la sediul companiei Girod Semnalizare Rutieră.

Gabriela Firea, război pe toate fronturile » Replică tăioasă către Mihai Stoica: "Ce exemplu le dăm noi copiilor si adolescenților?"

Gabriela Firea a avut o zi plină. A învinovățit jurnaliștii Gazetei pentru starea gazonului de pe Arena Națională (detalii AICI), a închis cel mai mare stadion din țară și i-a