Consiliul Concurenţei analizează preluarea Buse Gaz de către Grupul Messer

12 ianuarie, 2018

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Grupul Messer preia compania Buse Gaz şi aşteaptă observaţii din piaţă cu privire la această concentrare economică, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA // Cosmin Bărcăuan despre duelul decisiv PAOK - BATE: ”N-avem un Messi, un Ronaldo, dar grupul e solid”

Cosmin Bărcăuan, 40 de ani, fost jucător al grecilor și comentator periodic la o televiziune din Salonic, Cosmin Bărcăuan a făcut avancronica meciului decisiv pentru primăvara europeană a lui

Momente TENSIONATE în PSD. Dragnea a convocat CExN și Consiliul Național. Breaking news

În acest weekend, PSD se pregătește de două ședințe extrem de importante. Duminică, la Palatul Parlamentului vor avea loc ședințele Comitetului Executiv și Consiliul Național.

Grupul infracțional organizat Bologa a scăpat de pedeapsa legii

Mai mulți interlopi din Sebeș au scăpat de justiție după ce dosarul s-a clasat. Printre ei se numără și Bologa Petru, Bologa Petru Răzvan şi Bologa Maria, alături de Zamfira Mihai.

Dau bir cu fugiții la primul test. Efectele pierderii majorității de către PSD

Florin Iordache, vicepreședintele Camerei Deputaților, a anunțat că votul pe Legea pensiilor de miercuri a fost amânat pentru săptămâna viitoare.

CAMPIONATUL EUROPEAN // Muntenegru bate Serbia în “războiul fratricid” » Drum deschis pentru Franţa către semifinalele Campionatului European

Serbia câștigat duelul cu Muntenegru, 28-27. Sârboiacele au condus 50 de minute, dar au căzut pe final. Drum deschis pentru Franţa către semifinale. Serbia câștigat duelul