Consilier de la Casa Albă, atac la Trudeau: „Canada ne-a înjunghiat în spate“

10 iunie, 2018

Larry Kudlow, principalul consilier economic de la Casa Albă, îl acuză pe prim-ministrul Canadei Justin Trudeau că l-a trădat pe preşedintele Donald Trump prin declaraţii „polarizante“ cu privire la politica comercială, care riscă să îi afecteze imaginea liderului american în ajunul întâlnirii istorice cu Kim Jong Un, relatază Reuters, citat de News.ro.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

DONALD TRUMP, atac la adresa GERMANIEI. Cum își susține PREȘEDINTELE SUA părerea despre IMIGRANȚI

Donald Trump, președintele SUA, a criticat decizia Germaniei de a permite accesul în țară imigranților, motivând că de când s-a întâmplat așa, numărul infracțiunilor a crescut cu 10%.

Oamenii lui Trump au PROBLEME: Protest la restaurantul unde lua masa Kirstjen Nielsen, în apropiere de Casa Albă

Un grup de protestatari a perturbat aseară cina secretarului Departamentului de Securitate Internă, Kirstjen Nielsen, la restaurantul mexican din apropierea Casei Albe.

Festivalul iei la Casa Artelor „Dinu Lipatti”

Casa Artelor "Dinu Lipatti"va găzdui timp de trei zile (vineri, sâmbătă și duminică - 22, 23 și 24 iunie), Festivalul Iei, prilejuit de Ziua Internațională a Iei - 24 iunie, sărbătoare a

Băsescu, atac la adresa PSD după ULTIMA DECIZIE. „Asta e LĂCOMIE”

Senatul a adoptat, miercuri, ca for decizional, o iniţiativă legislativă prin care mandatul primarilor, consilierilor şi preşedinţilor consiliilor judeţene nu încetează în cazul în care

Politico.eu îl DESFIINȚEAZĂ pe Dragnea. Atac DUR la adresa liderului PSD: „ Noua durere de cap „iliberală” pentru Bruxelles”

Publicația Politico.eu vorbește despre tensiunile politice din România susținând că deşi nu este prim-ministru, este liderul de facto al României, la fel ca Jaroslaw Kaczynski în Polonia.