Concert coral „Monteverdi 450“

13 noiembrie, 2017

Marţi, 14 noiembrie, de la ora 19.00, stagiunea Filarmonicii „George Enescu” găzduieşte în Sala mare a Ateneului Român un concert extraordinar susţinut de Corul instituţiei, aflat sub direcţia lui Iosif Ion Prunner – „Monteverdi 450“. Evenimentul marchează împlinirea a 450 de ani de la naşterea unuia dintre cei mai importanţi compozitori din istorie, Claudio Monteverdi (1567 - 1643).

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Un nou concert pe Arena Națională din București » Ed Sheeran va concerta pentru prima dată în România pe 3 iulie 2019

Artistul britanic Ed Sheeran va concerta pentru prima dată în România, pe 3 iulie 2019, concertul fiind programat pe Arena Naţională, potrivit anunţului de pe pagina oficială a

Cât de mulți bani ia Delia pe un concert! Sumele sunt amețitoare

Delia este una dintre cele mai iubite și căutate artiste de la noi, ceea ce înseamnă că și prestația ei la un eveniment este destul de scumpă. Din cauza programului încărcat, Delia nu

Cât de mulți bani ia Delia pe un concert! Sumele sunt amețitoare

Delia este una dintre cele mai iubite și căutate artiste de la noi, ceea ce înseamnă că și prestația ei la un eveniment este destul de scumpă.

VIDEO Zeci de mii de germani, prezenţi la un concert rock anti-rasism în Chemnitz

Zeci de mii de persoane au fost prezente la un concert anti-rasism în oraşul german Chemnitz unde au avut loc recent proteste anti-imigranţi ale extremiştilor de dreapta, scrie The Guardian.

Scene de panică în Spania: Peste 260 de răniţi după prăbuşirea unui debarcader în timpul unui concert rap

Peste 260 de persoane au fost rănite duminică seara la Vigo, în nord-vestul Spaniei, după ce o porţiune a unui debarcader s-a prăbuşit în timpul unui concert de muzică rap.