Compacte high-end: Olympus Stylus XZ-2

17 septembrie, 2012

Stylus este noul brand sub care apar toate camerele digitale compacte Olympus, a anunţat azi compania. Primul model sub acest bran este XZ-2, disponibil pe piaţă din luna octombrie. Considerat lider de gamă pentru noua serie de camere compacte Olympus, XZ-2 este echipat cu un obiectiv zoom 4x superangular 1:1.8-2.5 Zuiko Digital super-luminos (28-112mm). Senzorul CMOS este de 12MP, cu filmare Full HD 1080p, procesor de imagine TruePic VI si valori ISO de până la 12.800.

Vezi si:

Sursa: jurnalul.ro

Trebuie sa mai citesti

BMW M2 Competition, un nou sprinter în segmentul mașinilor sport compacte

Bavarezii de la BMW au anunțat astăzi lansarea unui nou model supersport care are la bază BMW M2 Coupe. Noul M2 Competition are un motor care dezvoltă 410 CP:

FOTO Antrenamente High-Tech pentru o formație de Bundesliga » Inovația la care a apelat antrenorul pentru analize video

Antrenorul Nagelsmann, 29 de ani, a instalat un ecran gigant chiar pe terenul de antrenament, pentru analize-video. Premieră în Bundesliga! La vremuri noi, idei noi! Hoffenheim va juca pentru

Tendințele pieței în 2017: românii caută SUV-uri mici și compacte sau mașini premium

Piața autohtonă a mașinilor noi are ca principali actori companii importatoare sau reprezentanțe ale producătorilor care gestionează destinele uneia sau ale mai multor mărci.

Intel realizeaza cea mai mare achiziţie din sectorul high-tech!

Gigantul american Intel a anunţat achiziţionarea companiei israeliene de tehnologie Mobileye pentru 15,3 miliarde de dolari, cea mai mare achiziţie a unei companii israeliene din industria de

Mașinile compacte și SUV-urile mici, țintele cumpărătorilor români de autoturisme

Vânzările de autoturisme noi au urcat în primele opt luni ale acestui an până la 70.606 unități, cele mai multe tranzacții având loc în zonele segmentelor C, B și SUV.