Comisia Europeană, pregătită să medieze între Austria şi Germania în cazul taxei de drum percepută şoferilor străini

12 octombrie, 2017

Comisia Europeană (CE) este pregătită de mediere, după ce Austria a decis să sesizeze Curtea Europeană de Justiţie (CEJ) din cauza legii care prevede introducerea unei taxe pentru toate autoturismele care circulă pe drumurile şi autostrăzile din Germania, transmit DPA şi Reuters.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Moscova aplică principiul „divide et impera”. Tensiuni militare între SUA şi China

China a convocat ambasadorul SUA la Beijing și a amânat discuțiile militare comune în semn de protest împotriva deciziei Washingtonului de a sancționa o agenție militară chineză pentru

Noi amănunte în cazul atacului baschetbaliștilor din Brăila. Poliția știa despre atacatori

Patronul teresei „The Music Pub”, unde au fost atacați cei doi sportivi de origine americană, a făcut primele declarații, la o săptămână după incident.

De unde s-ar fi inspirat Orwell pentru camera 101, din romanul „1984”: „ceva între un internat de fete şi un azil pentru lunatici”

„1984” a rămas unul dintre cele mai apreciate romane politice, iar celebra cameră 101, din cadrul Ministerului Iubirii, unde partidul supune prizonierii la cele mai cumplite coşmaruri ale lor,

TORNADĂ DEVASTATOARE în Germania. Tot TRAFICUL este PARALIZAT

O tornada puternică s-a abătut asupra Germaniei, duminică. „Fabienne” a făcut mai multe vitime și a perturbat traficul . Pompierii și serviciile de salvare sunt în alertă.

VIDEO + FOTO Conflict între spanioli la MotoGP » Jorge Lorenzo îl acuză pe Marc Marquez: "Mi-a distrus cursa, piciorul și m-a scos din joc pentru etapa următoare! Aștept să-mi ceară scuze"

Nicio săptămână fără tensiuni în MotoGP! Jorge Lorenzo (Ducati) îl acuză pe Marc Marquez (Honda Repsol) pentru căzătura suferită pe circuitul MotorLand, din Aragon, în