Comisia Europeană nu va taxa țigările electronice. Deocamdată!

12 ianuarie, 2018

Comisia Europeană a anunţat vineri că a decis să excludă, pentru moment, ideea de a taxa ţigările electronice la fel ca şi ţigările tradiţionale.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

SECRETELE celui mai mare IMPERIU din industria auto europeană

Românii sunt fani ai mașinilor germane și asta se vede zilnic pe șosele sau în discuțiile purtate înaintea fiecarei achiziții a unui vehicul. Puțini sunt însă cei care cunosc secretele din

Ea este vedeta din clipul Orange » E campioană europeană și vicecampioană mondială la freestyle

De câteva zile rulează o reclamă inedită de promovare a unui pachet sport la TV. Gazeta Sporturilor a descoperit-o: Agnieszka Mnich, campioană europeană și vicecampioană mondială la

Are probleme? ALERTĂ ÎN POLITICĂ europeană. O figură celebră refuză un control de specialitate

Marine Le Pen, preşedinta Frontului Naţional din Franţa și fosta candidată la prezidenţialele din 2017, a refuzat să se supună unui control psihiatric.

Comisia Europeană sesizează Curtea de Justiţie a UE în cazul Poloniei

Comisia Europeană (CE) a decis să sesizeze Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) pentru a se pronunţa în cazul reformei sistemului judiciar din Polonia, a anunţat vineri un oficial al UE.

Comisia Europeană avertizează: România, țara CELOR MAI MARI fraude cu TVA din UE

Cifrele publicate vineri de Comisia Europeană în raportul ”VAT Gap”avertizează România cu privire la situația sitemului Fiscal actual și la colectarea taxei TVA.