Cod Portocaliu de vreme rea în Banat: vor fi vijelii, ploi torențiale și grindină, 2 zile

13 iunie, 2018

Mai multe zone din Timiș și Caraș Severin au intrat, miercuri după-amiază, sub incidența unui Cod Portocaliu de vreme rea. Se așteaptă vijelii, ploi abundente și inundații. Cum în Banat plouă de noaptea trecută, deja sunt mai multe case și gispodării inundate în localitatea Criciova, județul Timiș, unde a fost nevoie de interventia pompierilor.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

EXCLUSIV Adevăratul motiv pentru care Simona Halep a fost doar "turist" la Moscova pentru 3 zile » Dedesubturile retragerii

Simona Halep, 27 de ani, 1 WTA, a anunțat astăzi că se retrage de la turneul de la Moscova, cu doar o zi înaintea primului meci pe care trebuia să-l dispute la turneul din capitala Rusiei.

Adevăratul motiv pentru care Simona Halep a fost doar turist la Moscova pentru 3 zile » Dedesubturile retragerii

Simona Halep, 27 de ani, 1 WTA, a anunțat astăzi că se retrage de la turneul de la Moscova, cu doar o zi înaintea primului meci pe care trebuia să-l dispute la turneul din capitala Rusiei.

VREME NEOBIȘNUITĂ pentru această perioadă! Ce ne așteaptă în următoarea perioadă și când SE VA RĂCI? ANUNȚ IMPORTANT de la meteorologi

Meteorologii au vești importante despre prognoza meteo din această săptămână, menionând că vremea se va menține neobișnuit de caldă pentru această perioadă.

Start pentru Astra Film Festival 2018 - 400 de evenimente cinematografice în 7 zile

A 25-a editie a Festivalului International Astra Film Sibiu incepe oficial luni, 15 octombrie. Peste 400 de evenimente cinematografice se vor desfasura timp de 7 zile, in 9 sali special amenajate in

Anunț de ULTIMA ORĂ despre VREME: Vezi aici ce ne așteaptă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza pentru perioada cuprinsă între 15 octombrie și 12 noiembrie 2018. Se anunță surprize la începutul lunii noiembrie.