Cineastul ucrainean Oleg Senţov a împlinit luni 50 de zile de când se află în greva foamei. „Fac un apel către Federaţia Rusă, luaţi-vă oamenii şi daţi-ne înapoi ucrainenii”

03 iulie, 2018

Cineastul ucrainean Oleg Senţov a împlinit luni 50 de zile de când se află în greva foamei, starea sa fiind, conform avocatului acestuia, gravă. În acelaşi timp, mai multe persoane, ţinând afişe pe care scria „Eliberaţi-l pe Senţov” s-au adunat în sprijinul acestuia, informează AFP.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

GSP LIVE, luni de la ora 09:01 » Analiza derby-ului dintre Dinamo și FCSB făcută de oameni importanți din fotbalul românesc

Costin Ștucan va analiza mâine dimineață, de la ora 09:01, la emisiunea GSP LIVE derby-ul dintre Dinamo și FCSB, scor 1-1. Oameni importanți din fotbalul românesc vor intra în

Fâşia Gaza: Comandant al Hamas, ucis de către israelieni într-un schimb de focuri

Şase palestinieni, inclusiv un comandant local al Hamas, au fost ucişi într-o operaţiune israeliană din Fâşia Gaza, au declarat oficiali palestinieni citaţi de BBC.

TĂRICEANU află ASTĂZI răspunsul la cererea DNA. VOT în biroul permanent al SENATULUI

Biroul permanent al Senatului va discuta, luni, solicitarea DNA referitoare la începerea urmăririi penale în cazul preşedintelui Camerei superioare a Parlamentului, Călin Popescu-Tăriceanu,

Dezvăluiri inedite despre unul dintre oamenii lui Dăncilă! Cum i s-a propus să intre în Guvern

Dezvăluiri inedite despre unul dintre oamenii Vioricăi Dăncilă. A intrat în Guvern deși nu se aștepta, iar acum conduce un important minister.

EXCLUSIV. Anunț IMPORTANT! Află dacă vor avea românii căldură la iarnă

Reprezentanții companiei de stat Romgaz au vorbit pentru Capital despre situația stocurilor de gaze naturale necesare în această iarnă.