Cine pune în pericol viața peștilor din apele lumii. Pești pe cale de dispariție

13 iunie, 2018

Peste 90 de specii de pești din apele europene ar putea să dispară, potrivit Uniunii Internaționale pentru Conservarea Naturii. Rechinii și alți pești cartilaginoși sunt cei mai expuși riscului, aproximativ 40% dintre ei se confruntă cu dispariția.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

SCANDAL în lumea jurnaliștilor. PREȘEDINTELE UNIUNII ZIARIȘTILOR este URMĂRIT PENAL

Scandal în cea mai mare organizație a jurnalistilor din România. Preşedintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști este urmărit penal pentru înșelăciune, fals și uz de fals.

Cine l-a dat afară pe Adrian Mutu de la FC Voluntari: „L-au lucrat cârtițele”

Adrian Mutu și-a început cu stângul cariera de antrenor. „Briliantul” a fost demis de la FC Voluntari, chiar dacă a reușit să-i mențină pe ilfoveni în Liga 1 Betano.

VIDEO Un comentator peruan a plâns în direct la imn: "Am clacat... Am 39 de ani, este cel mai important moment din viața mea!"

Coki Gonzales, comentator al postului peruan Latina Television, s-a emoționat profund în timpul intonării imnului țării sale la meciul cu Danemarca, scor final 0-1, gol Poulsen (59).

Criză în ofensivă » Uimitor! Cine e cel mai bun marcator din lotul Angliei la Mondial

Selecționerul Angliei, Gareth Southgate, e îngrijorat că atacanții săi dau multe goluri la echipele lor din Premier, dar înscriu puțin la națională. Raheem Sterling și Dele Alli au

ATENTAT la DISNEY World. Planul DIABOLIC pus la CALE de un tânăr de 23 de ani

Un bărbat a fost arestat după ce autoritățile au constatat că acesta pusese la cale un plan diabolic. În vârstă de 23 de ani, bărbatul dorea să comită un atac în masă în parcul Disney