Cheia succesului în certurile de cuplu

05 februarie, 2010
Vezi si: Aceasta este concluzia unui studiu recent realizat de psihologii de la Universitatea din California şi publicat de revista ştiinţifică „Live Science". Cercetarea arată că, în timpul unui conflict de cuplu, pronumele personale respective sunt asociate cu un comportament de tip pozitiv (afecţiune) şi mai puţin cu atitudinea negativă (furie).

Totodată, cuvintele „individualiste", precum „eu" sau „tu" arată o atitudine de „separare" în timpul discuţiei, asociată cu lipsa satisfacţiei în mariaj, mai spun psihologii.

„Conflictele cu privire la neînţelegerile în cuplu pot duce la reacţii ostile. Credem că folosirea pronumelui «noi» în loc de «eu» ajută la repoziţionarea celor doi, făcându-i să se simtă parte din aceeaşi echipă, nu adversari", spune Benjamin Seider, unul dintre psihologii care au lucrat la realizarea studiului.
Trebuie sa mai citesti

AMOR pe holurile PARLAMENTULUI ROMÂNIEI. Deputații au rămas INTERZIȘI când au prins un cuplu în timpul ACTULUI - FOTO NECENZURATE

Scene incredibil de fierbinți au fost surprinse pe holurile Parlamentului. O partidă încinsă de amor i-a oprit pe toți deputații din treabă.

ȘTIRE-BOMBĂ în SHOWBIZ. Au anunțat că vor deveni PĂRINȚI. FERICIRE fără margini în FAMILIA celebrului CUPLU

Damian Drăghici și Cristina Stroe sunt foarte fericiți, deoarece vor avea un copil. Artistul va deveni tătic pentru a doua oară, el mai având o fiică, de vârsta iubitei sale, adică de 25 de

S-a DESCOPERIT codicele de autodistrugere a celulelor canceroase. Ar putea fi cheia pentru noile tratamente

Această descoperire ar putea duce la abandonarea chimioterapiei care, alterând genomul celulelor, riscă să provoace tumori secundare.

Un portughez a vrut să facă o glumă și a stârnit un scandal imens! A lansat biscuiții Cristiano Ronaldo sub forma unui cuplu făcând sex

Un imigrant portughez din Worcester a vrut să facă o glumă pe seama scandalului de viol în care e implicat Cristiano Ronaldo, dar nu a reușit decât să provoace polemici în

PRO TV a dat LOVITURA! Umilință totală pentru Antena 1. Care este rețeta succesului

PRO TV a spart topurile ieri seară. Televiziunea din Pache Protopopescu a avut cifre de trei ori mai mari decât rivala sa, Antena 1. Emisiunea cu care a făcut ravagii se află la a zecea ediție.