Centru de comunicare între studenţi şi angajatori, lansat la Universitatea de Vest din Timişoara. Urmează Cluj şi Iaşi

30 noiembrie, 2012

Un centru de comunicare cu Alumni a fost lansat în cadrul Universităţii Timişoara prin proiectul "Consolidarea relaţiei alumni-mediul universitar", care se adresează studenţilor şi cadrelor didactice din managementul universităţilor. Urmează alte două centre similare în Cluj-Napoca şi Iaşi.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Drepturile TV, acţionar majoritar în Liga 1 » Cum se împart banii + Ce urmează când expiră actualul contract

Banii încasaţi de la televiziuni depăşesc în premieră, în actualul sezon, pragul mediu de 50% din bugetul total al cluburilor. Liga 1 are un nou patron: banii din drepturile TV.

INCENDIU la un centru de copii cu dizabilități din Oradea

Un incendiu de proporții a avut loc în această dimineață la clădirea Centrului de plasament pentru copii cu dizabilități, situată pe strada Albinelor din Oradea.

Scandal monstru între prefect și un membru al Autorității de Ordine Publică. Miza: locurile de parcare

Un scandal monstru a a vut loc, miercuri, în cabinetul prefectului de Botoșani. Anunțul a fost făcut joi dimineața, de prefectul Dan Şlincu, care, în cursul zilei de ieri, a depus o plângere

„SFERTURILE” CUPEI ROMÂNIEI: adversar greu pentru CFR Cluj + tragere cu noroc pentru CS U Craiova

Tragerea la sorți a „sferturilor” Cupei României a fost cu ghinion pentru CFR Cluj și i-a adus un adversar facil lui CS U Craiova.  Partidele din cadrul "sferturilor" Cupei

VIDEO Explozie uriaşă la Universitatea din Lyon

O explozie uriaşă s-a produs în clădirea campusul Universităţii din oraşul francez Lyon. Momentul deflagraţiei a fost filmat.