Cea mai puternică agenţie de spionaj din lume, pe mâinile sexului frumos

08 ianuarie, 2019

Pentru prima dată în istoria instituţiei, principalele structuri ale Agenţiei de Informaţii a SUA, CIA, precum şi agenţia însăşi, sunt conduse de femei. În plus, sexul frumos reprezintă aproximativ 50% din angajaţii agenţiei informează NBC News.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Scandal URIAŞ la Moscova. Agenţia Mondială Antidopaj este în ALERTĂ

Sute de cazuri de dopaj ar putea fi conţinute în datele laboratorului din Moscova, susţine juristul canadian Richard McLaren. Acesta este unul dintre cei care au avut posibilitatea de a întocmi un

Un internațional U21 a dat primul gol la noua echipă. Reușita îngroapă cel mai vechi club profesionist din lume: fără precedent din 1889 încoace!

Mihai Dobre, împrumutat pentru a treia oară de clubul de Premier League Bournemouth, a reușit primul său gol la noua formație, Yeovil Town (L4 engleză), în victoria cu 2-0 obținută

Cea mai sănătoasă legumă din lume şi beneficiile ei. Românii au au la îndemână, dar nu o prea folosesc

Fiecare legumă are calităţile sale, care o face unică. Sunt însă exemple care pot fi aduse în categoria celor deosebite, în special pentru sănătatea oamenilor care le consumă.

Canalul de youtube din România care a uimit întreaga lume, având 10 milioane de abonaţi. Ce conţinut are şi ce distincţie a primit

Doi antreprenori din Iaşi au creat un canal de filme pentru copii. Succesul nu a întârziat să apară, noul canal de pe youtube ajungând să aibă zece milioane de abonaţi.

Codul Rutier, modificat. Mașinile cu numere de România au fost oprite, șoferii amendați și autoturismele sechestrate

Românii care nu respectă noile reglementări ale Codului rutier intrate în vigoare pe 4 decembrie primesc amendă şi rămân şi fără automobil.