Ce nu ştiu bărbaţii despre femei

11 februarie, 2010

Măsura la haine, data naşterii şi chiar culoarea ochilor partenerei sunt mistere pentru cei mai mulţi dintre bărbaţii britanici, arată rezultatele unui studiu cu 2.000 de participanţi, realizat de un magazin de parfumuri.

Vezi si: Şase din zece bărbaţi au declarat că-şi cunosc soţiile ca pe propriul buzunar, dar când au fost întrebaţi detalii, 12% din ei n-au ştiu să spună ce culoare au ochii partenerei, 10% nu-i ştiau data naşterii şi 8%, care este culoarea naturală a părului.
Chiar mai mulţi dintre cei chestionaţi, 30%, nu au ştiut ce măsură au la sutien, 11%, cum se numeşte jobul lor şi 12% nu cunoşteau numele celui mai bun prieten al partenerei lor.

Aşa că nu e de mirare că atât de mulţi bărbaţi aleg cadouri nepotrivite pentru femeile din viaţa lor. Potrivit studiului, 27% din respondenţi le-au cumpărat partenerelor altă măsură de haine sau de lenjerie intimă şi, în mai mult de o treime din cazuri, o astfel de greşeală a fost motiv de ceartă.

Majoritatea bărbaţilor au admis totuşi că reciproca nu este valabilă şi că partenerele lor ştiu totul despre ei, de la culoare ochilor până la marca de aftershave.

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ venită din Spania. Antrenorul Barcelonei a cerut detalii despre un atacant român!

Ernesto Valverde s-a interesat, în această iarnă, de Florin Andone, atacantul echipei engleze Brighton, dar transferul nu s-a materializat.

Mircea Badea, despre ABUZUL CNA la adresa Realitatea TV: Ar fi trebuit să primească o AMENDĂ, nu o suspendare de emisie!

Mircea Badea susține că postul de televiziune Realitatea TV ar fi trebuit să primească o amendă de la CNA, nu o suspendare de zece minute.

CEAUŞESCU A LOVIT CRUNT după cutremurul din 1977, an în care A MAI FOST UN CUTREMUR, dar unul social. Dezvăluiri istorice despre faţa hâdă a comunismului

Nicolae Ceaușescu, președintele Republicii Socialiste România, promulga, pe 28 octombrie 1977, legea privind normele de adresare în relațiile dintre cetățenii Republicii Socialiste România.

ADEVĂRUL despre ce se întâmpla în DORMITORUL lui Michael Jackson. MĂRTURIA unui MARE ACTOR, care atunci era DOAR UN COPIL

În anii în care filmul „Singur Acasă” a fost lansat în cinema, actorul Macaulay Culkin s-a bucurat de o faima ireală, acesta împărtășind diverse momente cu Michael Jackson.

PNL iniţiază o PETIŢIE pentru modificarea legii RECURSULUI COMPENSATORIU. DRAGNEA şi TĂRICEANU vor fi informaţi despre acţiune

Deputatul PNL, Florin Roman, a declarat că a iniţiat o petiție pentru modificarea legii recursului compensatoriu, „care a dus la eliberarea timpurie a circa 11.000 de deținuți”. Iniţiativa a