Ce cadou i-a făcut Vladimir Putin preşedintelui Chinei

10 iunie, 2018

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, i-a făcut un cadou cu specific naţional preşedintelui Republicii Populare Chineze, Xi Jinping, în timpul vizitei în oraşul Tianjin.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Vladimir Putin

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Cum l-a AMENINȚAT Gabriel Oprea judecătorul Petre Lăzăroiu: „Se întoarce brusc și spune: ce ați făcut cu dosarul lui Băsescu”

Marian Vanghelie susține că a fost de față atunci când Gabriel Oprea l-a amenințat pe actualul judecător CCR Petre Lăzăroiu.

Germania e pusă la zid de ziarele de acasă » 5 semnale de alarmă și o singură rază de speranță + gestul considerat scandalos făcut de un jucător

Germania a pierdut partida de debut contra Mexicului, scor 0-1, iar ziarele de acasă se tem că naționala lor ar putea avea soarta altor campioane mondiale eliminate din faza grupelor în

Copilul tău a făcut febra? Iată ce trebuie să faci și câteva trucuri rapide ca să-i scazi temperatura

Copilul tău a făcut febra? Iată ce trebuie să faci și câteva trucuri rapide ca să-i scazi temperatura

COLABORATORII lui Kovesi au făcut-o PRAF pe ȘEFA DNA. Cea mai DURĂ RADIOGRAFIE vine din INTERIORUL instituției

Radiografia făcută lui Laura Codruța Kovesi de oamenii care au lucrat cu șefa DNA este una devastatoare pentru prezentul instituției anticorupție.

Matteo Salvini, ATACAT din Germania! A fost făcut FASCIST de către un reprezentant al unui ONG pro MIGRAŢIE

Sören Mojem l-a atacat pe Salvini, iar profilul său a dispărut de pe site-ul web al ONG-ului Mission Lifeline din Germania, care, într-un tweet l-a făcut pe ministrul de Interne FASCIST.