Cărţile anului 2018. Mircea Cărtărescu va lansa un nou volum din „Jurnal”

09 ianuarie, 2018

Printre titlurile care vor apărea în 2018 se numără al patrulea volum din „Jurnalul“ lui Mircea Cărtărescu, „Anii Urii“ de Horia-Roman Patapievici, „Două mături stau de vorbă. Scene româneşti“ de Radu Paraschivescu, „La capătul drumului” de Liliana Corobca sau un nou volum din seria „Lupta mea” a norvegianului Karl Ove Knausgard.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Mircea Cartarescu

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Luni, 22 ianuarie 2018

Nr. 8160 24 de pagini 2,8 lei

Ce scriu azi ziarele de sport din lume (22 ianuarie 2018)

GSP.RO te ține la curent cu evenimentele sportive din lume. Aici poți răsfoi paginile întâi ale celor mai importante ziare de sport din Europa și nu numai.

Catalonia va înregistra în 2018 performanţe economice mai slabe comparativ cu Spania

Catalonia continuă să suporte consecinţele încercării de a obţine independenţa, urmând ca în anul 2018 să înregistreze performanţe economice mai slabe spre deosebire de cele ale Spaniei,

Google intenţionează să vândă cărţi audio

Alături de aplicaţii, jocuri, cărţi, muzică şi filme, magazinul Google Play ar putea include în viitorul apropiat şi cărţi audio, transmite News.ro.

TĂRICEANU face declarația MOMENTULUI. FORMULARUL 600, în centrul atenției. Ce SCHIMBĂRI fiscale vor apărea în 2018?

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a oferit noi informații asupra schimbărilor care vor apărea în 2018 în domeniul economic. La finalul ședinței Biroului Politic Central al