Carrefour va dezvălui un nou plan strategic

13 noiembrie, 2017

Numeroşi analişti se aşteaptă la un plan de reducere semnificativă a costurilor pentru a permite grupului Carrefour să investească în scaderi de preţuri şi in relansarea atractivitarii  hipermarketurilor sale din Franţa, fără a afecta prea mult marjele de profit. Sindicatele susţin insa că sunt analizate închideri de magazine şi trecerea în sistem de franciză, precum şi o extindere a operaţiunilor digitale, domeniu unde Carrefour înregistrează o întârziere importantă în raport cu rivalii.

Vezi si:

Sursa: incomemagazine.ro

Trebuie sa mai citesti

Plan de avarie la Dinamo. Se pregătește decapitarea lui Bratu și înghețarea salariilor

După cele 8 etape consumate până acum în Liga 1 Betano, „roș-albii” nu au strâns decât 10 puncte. De ajuns ca oficialii dinamoviști să anunțe revoluția în Ștefan cel Mare.

Plan diabolic la Real Madrid: cum vrea campioana Europei să le umilească pe Atletico și Barca într-un singur meci

Real Madrid va debuta în această seară în noul sezon de Champions League. Madrilenii joacă de la ora 22:00 cu AS Roma. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi

Putin și Orban au bătut palma strategic la granița cu România! Ce ințelegere au făcut

Președintele rus Vladimir Putin și premierul ungar, Viktor Orban au bătut palma! Planul celor doi oficiali este măreț, Rusia urmând să ajute statul ungar.

Putin și Orban au bătut palma strategic la granița cu România! Ce ințelegere au făcut

Președintele rus Vladimir Putin și premierul ungar, Viktor Orban au bătut palma!

Scandalul sexual de la Academia Suedeză, din nou în prim plan. A început proesul lui Jean-Claude Arnault

Procesul împotriva lui Jean-Claude Arnault, bărbatul aflat în centrul scandalului sexual de la Academia Suedeză, a început miercuri, completul de judecată fiind unul din Stockholm. Jean-Claude,