Carmen Dan nu demisionează

11 ianuarie, 2018

Ministrul de Interne Carmen Dan nu și-a anuntat intenția de a demisiona din funcție. Carmen Dan a oferit în schimb detalii privind numirea chestorului Cătălin Ioniță în funcție de șef al Poliției Române.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Carmen Brumă a povestit cum s-a îngrășat 37 de kilograme. Care a fost momentul în care a spus STOP

Carmen Brumă a povestit în emisiunea „Sinteza Zilei” cum s-a îngrășat 37 de kilograme și cum a decis să slăbeacă. Aceasta a devoalat că a slăbit făcând și multe prostii până a

Frumoasa actriță Carmen Stănescu a avut un regret imens, până în ultima în ultima clipă

S-a născut pe 29 iulie 1925 și a murit joi, 12 aprilie 2018. Avea 92 de ani. Carmen Stănescu a fost una dintre cele mai frumoase actrițe de pe scenele românești, dar și una dintre cele mai

Actriţa Carmen Stănescu a murit la vârsta de 92 de ani

Actriţa Carmen Stănescu a murit în noaptea de miercuri spre joi, la vârsta de 92 de ani, a confirmat pentru news.ro un reprezentant al Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ Bucureşti.

Mircea Badea a cedat. LOVITURĂ GREA primită de la Carmen Brumă! Niciodată nu se va întâmpla ce-şi doreşte… NEWS ALERT

Mircea Badea și Carmen Brumă sunt împreună de 18 ani, dar nu s-au căsătorit nici acum. În 2014 au devenit părinții unui băiețel pe nume Vlad.

Actrița Carmen Stănescu. Mărturii INCREDIBILE despre VIAȚA alături de SOȚUL EI

Marea actriță Carmen Stănescu a murit la vârsta de doar 92 de ani. Unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, a vorbit distrus de durere despre viața acesteia.