Candidatele la Miss MISA, pictate cu simboluri magice

25 august, 2010

In fiecare an, yoghinii de la MISA, organizaţie condusă de controversatul guru Gregorian Bivolaru, işi aleg cea mai frumoasă membră, pe “Miss Shakti” (shakti înseamnă zeiţă, în hindi).

Vezi si: După cum se vede, fetele sunt goale puşcă şi poartă pe ele diverse simboluri. Mircea Georgescu (foto mic), expert în ştiinţe ezoterice, a desluşit pentru Libertatea semnificaţia picturilor.

Potrivit specialistului e vorba despre simboluri ezoterice străvechi. Chiar şi strugurii pe care îi are Bivolaru pe masă au un sens simbolic antic.

Fetele intră pe scenă printre picioarele zeiţei Shakti, considerată zeiţa dătătoare de viaţă şi a sexualităţii în religia hinduistă. Cine trece pe-acolo “se umple” de energie sexuală şi va avea performanţe remarcabile în pat.Sursa: libertatea.ro

Trebuie sa mai citesti

Dezvăluirea făcută de FINALISTA la Miss Kazahstan a ŞOCAT lumea

Dezvăluirea s-a petrecut în finală deoarece nu era corect să meargă până la capăt. În timpul concursului bărbatul s-a prezentat machiat şi aranjat ca o femeie, cu numele Alina Alieva.

GALERIE FOTO Felicitarea din Liga 1 primită de Nemec după ce a cerut-o pe Miss Slovacia de nevastă: "Congratulations, țărane!" :D

Adam Nemec își petrece ultimele zile de vacanță alături de iubita sa, în Austria, la Tirol. A profitat de moment și a cerut-o de nevastă pe Zuzana Kollarova, Miss Univers Slovacia

Mesaj EMOȚIONANT al unui MILIONAR de Crăciun: România are nevoie de SIMBOLURI

Murad Mohammad, unul dintre cei mai bogați oameni din România și cel mai puternic dezvoltator turistic din țară, a avut un mesaj emoționant cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Miss Iraq, NEVOITĂ să emigreze după ce a POSTAT un SELFIE. O BANALĂ, la un pas să o OMOARE - GALERIE FOTO

Tânăra care a reprezentat statul Iraq la Miss Univers a fost nevoită să părăsească țara cu familia sa din cauza unei singure fotografii pe care a postat-o pe Instagram.

Senator PNL, DEZVĂLUIRI despre Dacian Cioloș. LEGĂTURILE fostului premier cu liderul MISA

După vizita recentă a fostului premier, Dacian Cioloș, în Statele Unite, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai Departamentului de Stat, senatorul liberal Daniel Zamfir vorbește, într-o