Călătoriți cu avionul în Grecia? Luni, controlorii de trafic aerian vor fi în grevă

12 ianuarie, 2018

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă că, luni, controlorii de trafic aerian din Grecia au anunţat declanşarea unei greve, în intervalul orar 12,00 - 15,00.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

DRUMURI ÎNCHISE, CIRCULAȚIE RESTRICȚIONATĂ și TIR-uri BLOCATE. Ninsoarea schimbă regulile pe șosele. Informații de ULTIMĂ ORĂ din TRAFIC!

Iarna și-a cam intrat, cu adevărat în drepturi, iar ca de fiecare dată, consecințele se vad pe șosele. Peisajul este același, an de an: drumuri blocate sau închise, circulație

VIDEO Atenţionare de călătorie pentru Olanda. Aeroportul Schiphol din Amsterdam a anulat toate cursele

Toate cursele de pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam au fost anulate, joi dimineaţă, din cauza vremii nefavorabile. MAE a emis o atenţionare de călătorie.

EXCLUSIV Dinamo reacționează în cazul antrenorului bătăuș: "Am început cercetarea legată de comportament. Va fi luat în evidență 6 luni de psihologul nostru"

La două zile după ce Florin Spulber a fost chemat la clubul Dinamo pentru a da explicații în cazul agresării lui Iulian Pîtea, șefa clubului bucureștean, Liliana Gafencu, a dat

În Grecia au apărut TERORIȘTII „Robin Hood” de extremă STÂNGA

Sărăcirea populației sub tutela europeană și corupția sistemului de justiție îi fac pe greci să simpatizeze tot mai mult anarhia.

AUSTRALIAN OPEN // Încă o surpriză uriașă la Melbourne: cea mai bună jucătoare din ultimele luni a fost eliminată

Nemțoaica Julia Goerges, favorita 12 de la Australian Open, a suferit o înfrângere total neașteptată în turul secund de la Melbourne, fiind eliminată de franțuzoaica Alize