Brandul american Kiehl`S va deschide primul său magazin din vestul țării în ansamblul mixt Openville Timişoara

12 iulie, 2018

Kiehl’s, farmacia și compania creatoare de produse de calitate superioară de îngrijire a pielii şi părului din New York, va inaugura la Timişoara, în luna iulie, primul său magazin din vestul ţării şi, totodată, al cincilea din România. Acesta va fi situat în Iulius Mall, parte a ansamblului mixt Openville Timişoara, aflat în plină dezvoltare şi care va completa oferta de retail a actualului mall cu o suprafaţă suplimentară de 47.000 mp, ajungând la un total de 118.000 mp închiriabili.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Primul ceas dedicat victoriei franceze de la Cupa Mondială din 2018

O marcă germană de ceasuri a lansat o ediție specială dedicată echipei naționale a Franței, câștigătoare a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia.

Bosch, Daimler și Nvidia transformă o metropolă americană în primul oraș cu mașini fără șofer

Bosch și Daimler accelerează dezvoltarea conducerii complet automatizate, fără șofer (nivel 4/5 SAE) în zone urbane și pregătesc terenul pentru asta. Alături de Nvidia, ca furnizor pentru

”Eroul cu făcăleţ” va fi primul român premiat de Regina Marii Britanii

Florin Morariu, supranumit "eroul cu făcăleţ de la Londra", românul care nu a stat cu mâinile în sân în timpul atacului terorist din iunie 2017, de la Borough Market, va primi distincţia "The

Ce nu ştiai despre Ilie Năstase, primul număr unu mondial din istoria ATP

Ilie Năstase, unul dintre cei mai buni tenismeni din lume, multiplu câştigător al Turneului Campionilor, împlineşte astăzi 72 de ani.

RĂZBOI la Deveselu, scutul american este sub ASEDIU. Incendiu de PROPORȚII și pachete suspecte

La Deveselu a fost exersat scenariul unui atac ce implică un incendiu de proporţii care ar fi cuprins baza NATOdar și găsirea unor pachete suspecte plasate într-un autoturism.