Bombă în TELEVIZIUNE. O celebră PREZENTATOARE din România este pregătită să devină MĂMICĂ DIN NOU

14 septembrie, 2018

Andreea Marin, o celebră prezentatoare din România. a vorbit despre posibilitatea de a deveni din nou mămică, spunând că dacă Dumnezeu va vrea, cu siguranța asta se va întâmpla.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Tăriceanu, decizie de ULTIMĂ ORĂ. Este un SEMN că lucrurile merg mai bine?

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a declarat că va participa la ceremonia de la Arcul de Triumf, ce va avea loc pe data de 1 Decembrie.

Atenție, ȘOFERI! Accident pe Valea Oltului. Circulația este BLOCATĂ COMPLET

Accident pe Valea Oltului. Circulația este blocată complet. O platformă ce transporta două mașini a intrat pe contrasens și s-a izbit de un autocamion.

Este oficial! În ce an va adera România la zona euro

România va trece în câțiva ani la moneda europeană. Comisia Naţională de fundamentare a Planului Naţional de aderare la zona euro va prezenta proiectul de trecere la euro în decembrie.

TOADER: „Președintele nu are niciun drept de apreciere asupra modului în care este numit Guvernul”

Tudorel Toader a declarat referitor la miniștrii refuzați de președintele Klaus Iohannis, că doar premierul poate decide revocarea unui ministru, șeful statului neavând niciun cuvânt de spus.

Nu am văzut nimic care să indice că Preşedintele României este antisemit - Deputatul Sorin Vexler

Deputatul Sorin Vexler, ales din partea Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, spune că termenul „antisemitism” este unul dureros şi dacă trebuie fundamente clare pentru a fi