BLONDA TATUATĂ, prinsă cu ȘPAGA, trimisă în JUDECATĂ | VIDEO

14 noiembrie, 2017

O blondă tatuată devenită celebră după ca a încercat să mituiască un polițist ca să își ajute iubitul aflat în închisoare a fost trimisă în judecată. Atât ea cât și prietenul ei s-au ales cu dosar penal pentru dare de mită,în încercarea de a introduce îmn arest telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de internet, medii de stocare a datelor și alcool.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

VIDEO Caroline Wozniacki, eliminată de campioana olimpică de la Miami » Cum poate pierde locul 2 WTA și distanța uriașă față de Halep

Caroline Wozniacki (27 de ani, 2 WTA) a fost eliminată în șaisprezecimile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Miami, scor 6-0, 4-6, 4-6, de Monica Puig (24 de ani, 82 WTA).

VIDEO Monica Puig, emoționată după eliminarea lui Caroline Wonziacki: "Sincer, mă simt exact ca după titlul olimpic de la Rio"

Monica Puig (24 de ani, 82 WTA) a părut vizibil emoționată la finalul victoriei contra lui Caroline Wozniacki, scor 0-6, 6-4, 6-4. "Sincer, mă simt exact ca după titlul olimpic de la Rio.

VIDEO Mircea Lucescu, scos din minți de selecționerul adversarei » Cum a reacționat "Il Luce"

Mircea Lucescu, selecționerul Semilunii, a fost deranjat de discuția prea lungă cu presa a antrenorului oaspeților, după Turcia - Irlanda, 1-0: ”Am dominat clar meciul, am avut 9 șuturi

VIDEO Monica Puig, emoționată după eliminarea lui Caroline Wozniacki: "Sincer, mă simt exact ca după titlul olimpic de la Rio"

Monica Puig (24 de ani, 82 WTA) a părut vizibil emoționată la finalul victoriei contra lui Caroline Wozniacki, scor 0-6, 6-4, 6-4. "Sincer, mă simt exact ca după titlul olimpic de la Rio.

VIDEO + FOTO Lewis Hamilton, pole-position în Marele Premiu al Australiei » Cum arată grila de start

Lewis Hamilton (33 de ani) a început perfect cursa pentru apărarea trofeului de campion în Formula 1 și va pleca din pole position în Marele Premiu al Australiei. Lewis Hamilton a