Bitcoin îşi continuă ascensiunea şi trece de 15.000 de dolari

07 decembrie, 2017

Cripto-moneda Bitcoin şi-a continuat joi aprecierea, atingând pentru prima dată în istorie o valoare de peste 15.000 de dolari, în urma unei creşteri de peste 50% într-o singură săptămână, potrivit Agerpres.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Curs BNR: Leul continuă să scadă în raport cu euro

Euro a continuat să crească marți, față de leu, la cursul de referință al Băncii Naționale a României (BNR), după ce luni a atinsese un record al lunii februarie.

Bursa continuă scăderea în şedinţa de marţi

Bursa de la Bucureşti a închis în scădere pe majoritatea indicilor şedinţa de marţi, iar valoarea tranzacţiilor a urcat la 32,14 milioane de lei (6,89 milioane de euro), de la 25,5 milioane de

Companiile globale au plătit dividende record, de 1.300 de miliarde de dolari, pentru 2017

Investitorii în companiile globale au beneficiat în 2017 de dividende record în valoare de 1.300 miliarde de dolari, cu 7,7% mai mult decât în 2016, în urma redresării încrederii oamenilor de

SVASTICĂ pe poarta Ambasadei Poloniei din ISRAEL. Disputa continuă

O svastică a fost desenată pe poarta Ambasadei Poloniei în Israel, la o zi după ce premierul polonez a declarat că printre autorii Holocaustului s-au numărat și evrei.

liveTEXT de la 20:45 Viitorul - FC Botoșani. Lupta pentru play-off continuă cu un meci între contracandidate

Viitorul și FC Botoșani încheie etapa cu numărul 25 cu un meci extrem de important pentru ambele formații în ceea ce privește calificarea în play-off. VEZI AICI LIVETEXT!