Binomul, lovit crunt de CCR. Interceptările SRI - DNA făcute pe Legea Sercurității Naționale sunt neconstituționale. Breaking news în Justiţie

06 decembrie, 2018

Curtea Constituțională a decis că o sintagmă cuprinsă în Legea Securității Naționale, 51/1991, nu este constituțională și trebuie schimbată de Parlament. Este o sintagmă folosită timp de mulți ani de procurori și ofițeri de informații pentru a declanșa supravegherea unor persoane sub pretextul ”securității naționale”.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Iohannis are o ÎNTÂLNIRE de GRADUL ZERO cu DĂNCILĂ. Ședință CU MIZĂ URIAȘĂ. Breaking news în politică

Marți, începând cu ora 13:00, preşedintele Klaus Iohannis va participa la şedinţa CSAT, la Palatul Cotroceni, informează Adminstraţia Prezidenţială.

Reacție ACIDĂ la LEGEA PENSIILOR: „NU este legea OLGUȚEI VASILESCU”

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni că susţine proiectul legii pensiilor în forma existentă, respingând afirmaţiile conform cărora nu ar fi bani pentru plata pensiilor.

Tăriceanu rupe tăcerea despre Legea Pensiilor! Ce se va întâmpla cu pensiile românilor

Tăriceanu a vorbit despre Legea Pensiilor. Acesta a precizat, luni, că ALDE susţine proiectul de lege al Guvernului privind sistemul public de pensii.

Anunț uriaș pentru toți românii! Se modifică termenul de pensionar. Ce spune Legea Pensiilor

Anunț uriaș pentru toți românii. Legea pensiilor a intrat în dezbaterea Comisiei de muncă din Camera Deputaților. Se prevede o modificare bombă.

Pachetele de prevenire private sunt atractive pentru românii care vor asistenţă medicală de calitate

Pachetele medicale pentru companii au fost lansate acum 20 de ani. De atunci, piața a evoluat, au fost dezvoltate soluții medicale noi, iar românii au devenit din ce în ce mai interesați de