Bica a RECLAMAT la Comisia de control IMPLICAREA SRI în DOSARE

12 octombrie, 2017

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica a spus joi membrilor Comisiei de control al SRI, că persoane din conducerea Serviciului de Informații s-au implicat în dosarele la care a participat sau pe care le-a instrumentat.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Are probleme? ALERTĂ ÎN POLITICĂ europeană. O figură celebră refuză un control de specialitate

Marine Le Pen, preşedinta Frontului Naţional din Franţa și fosta candidată la prezidenţialele din 2017, a refuzat să se supună unui control psihiatric.

Scandalul din CEx ajunge la acuzații grave. Cine din PSD dă de băut PROCURORILOR pentru a scăpa de DOSARE de evaziune FISCALĂ de zeci de MILIOANE de euro

Deputatul Cătălin Rădulescu susține că primarul Robert Negoiță dă de mâncat și de băut procurorilor DNA, pentru a scăpa de dosarul de evaziune fiscală de 20 de milioane de euro.

Scurgeri de informaţii din Guvernul israelian: Ministrul Apărării cere implicarea serviciilor secrete

Ministrul israelian al Apărării Avigdor Lieberman a cerut vineri intervenţia serviciilor secrete pentru a opri scurgerile de informaţii din guvern legate de Cisiordania.

Comisia Europeană sesizează Curtea de Justiţie a UE în cazul Poloniei

Comisia Europeană (CE) a decis să sesizeze Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) pentru a se pronunţa în cazul reformei sistemului judiciar din Polonia, a anunţat vineri un oficial al UE.

Comisia Europeană avertizează: România, țara CELOR MAI MARI fraude cu TVA din UE

Cifrele publicate vineri de Comisia Europeană în raportul ”VAT Gap”avertizează România cu privire la situația sitemului Fiscal actual și la colectarea taxei TVA.