BENZINA S-A SCUMPIT DIN NOU!

17 iulie, 2012

La doar o săptămână după ce scumpise carburanții Petrom a operat o nouă majorare a prețului la stațiile de alimentare.

Vezi si: Petrom a scumpit benzinele cu 9 bani pe litru de la 5,77 de lei/litru în cazul benzinei Standard 95, respectiv de 6,16 lei/litru pentru sortimentul Extra 99.

Citeste mai mult despre Petrom

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Veşti proaste pentru toți românii! Ce alimente s-au scumpit cel mai mult

FAO publică lunar propriul său Food Price Index, care măsoară modificările de preţuri înregistrate la un coş de alimente format din cereale, uleiuri vegetale, lactate, carne şi zahăr.

Cu cât s-au scumpit apartamentele într-un an de zile. Valoarea e surprinzătoare

În a doua lună din an prețurile locuințelor au crescut în mai toate marile orașe din țară. Cu toate acestea însă, valoarea scumpirilor, comparativ cu anul trecut, e aproape insignifiantă.

Prețuri duble! Un produs de bază în alimentația românilor s-a scumpit

Atenție! Prețul unui produs consumat de toți românii a crescut considerabil. Din curțile agricultorilor până să ajungă pe tarabele din piețe, aceste legume ajung să coste dublu.

Două companii aeriene au scumpit biletele şi au fost amendate! Cu ce nereguli le-au prins autorităţile

Anul trecut, două dn cele mai mari companii aviatice din Europa au schimbat politica de bagaje de mână, acele bagaje care le luam cu noi în cabina avionului.

CURS VALUTAR. Evoluția LEULUI față de EURO și DOLAR. Cu cât s-a SCUMPIT gramul de AUR

Banca Națională a României (BNR) a afișat, marţi, un curs de 4,7440 lei pentru un euro. Leul s-a depreciat în raport cu dolarul american, cursul anunţat fiind de 4,1547 lei per dolar. Cât