Baselworld 2018: Universul feminin al ceasurilor de lux

17 aprilie, 2018

Finalul lunii martie a marcat, ca în fiecare an, desfășurarea unei noi ediții a expoziției de ceasuri și bijuterii de la Basel. Într-o lume, doar aparent, a bărbaților, industria ceasurilor a dezvăluit un adevărat univers al pieselor destinate femeilor.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Ce scriu azi ziarele de sport din lume (19 aprilie 2018)

GSP.RO te ține la curent cu evenimentele sportive din lume. Aici poți răsfoi paginile întâi ale celor mai importante ziare de sport din Europa și nu numai.

Vacanţele „early booking” cumpărate de români în primele trei luni din 2018 au crescut ca volum cu 37%

Numărul hotelurilor participante la programul „Înscrieri timpurii" este în creştere pronunţată, respectiv cu 25% comparativ cu anul trecut, iar vacanţele cumpărate de români în perioada de

Bătăi de cap pentru antreprenori: Cifrele BNR și FMI pentru inflația pe 2018 diferă puternic

Greu spre foarte greu să îți gândești business-ul în condițiile în care instituțiile abilitate avansează date diferite privind inflația, ajunsă deja la cote îngrijorătoare.

S-au făcut calculele! Cine ar fi câștigat dacă nu ar fi votat fotbalul feminin și futsalul la alegerile pentru FRF

Nu puține au fost vocile care au contestat alegerile de la Federația Română de Fotbal și au atras atenția că pe Răzvan Burleanu, câștigător detașat cu 168 de voturi, a

Ce scriu azi ziarele de sport din lume (18 aprilie 2018)

GSP.RO te ține la curent cu evenimentele sportive din lume. Aici poți răsfoi paginile întâi ale celor mai importante ziare de sport din Europa și nu numai.