Avertisment privind piața imobiliară! Cum vor fi prețurile la apartamente în 2019! Ce se întâmplă în București și marile orașe!

11 februarie, 2019

Piaţa imobiliară rezidenţială din România va funcţiona cu două viteze în acest an, pe fondul accentuării discrepanţelor între mediul urban şi cel rural, arată o analiză de specialitate.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

TENIS. Simona Halep ATACĂ primul trofeu din 2019. Românca joacă finala de la Doha împotriva Elisei Mertens

Simona Halep evoluează, astăzi, de la ora 17.00, în finala turneului de la Doha. Adversara româncei va fi belgianca Elisa Mertens.

Ce se întâmplă cu SCUTUL antirachetă de la DEVESELU. Presiuni și AMENINȚĂRI IMENSE din Rusia. Ministrul Apărării este TRANȘANT!

Gabriel Leș, ministrul Apărării Naționale, a vorbit despre posibilitatea de a desființa scutul antirachetă de la Deveselu, declarând că „nu se pune această problemă”.

ALERTĂ INTERNAȚIONALĂ: România a trimis un personaj FALS la Uniunea Europeană. Președinția UE- în PERICOL

România este zguduită de scandaluri ale unor medici și fizicieni falși. Scandalul a ajuns la nivel internațional, iar implicațiile sunt inimaginabile.

Breaking news! Decizie de ultima oră luată de Mircea Drăghici! Ce se întâmplă cu ministerul Transporturilor

Repins în mai multe rânduri de către președintele Klaus Iohannis, deputatul PSD, Mircea Drăghici, a luat decizie de ultima oră.

Breaking news! Decizie de ultima oră luată de Mircea Drăghici! Ce se întâmplă cu ministerul Transporturilor

Repins în mai multe rânduri de către președintele Klaus Iohannis, deputatul PSD, Mircea Drăghici, a luat deciziede ultima oră.