Au trecut 107 ani de la construcţia Titanicului. Ce secrete ascundea legendarul vas de pasageri

31 mai, 2018

În luna aprilie s-au comemorat 106 ani de scufundarea Titanicului, una dintre cele mai cunoscute tragedii maritime din istorie. Puţini ştiu că celebrul transatlantic a fost lansat la apă cu un an mai devreme, pe 31 mai 1911.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluire în direct! Cum își ascundea Șumudică banii jucați la cazino: "A sunat soția lui să întrebe asta"

Impresarul Bogdan Apostu a fost prezent în această dimineață la emisiunea GSP LIVE, moderată de Costin Ștucan. Fostul atacant a povestit o întâmplare de senzație din sezonul

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluire în direct! Cum își ascundea Șumudică banii pierduți la cazino: "A sunat soția lui să întrebe asta"

Impresarul Bogdan Apostu a fost prezent în această dimineață la emisiunea GSP LIVE, moderată de Costin Ștucan. Fostul atacant a povestit o întâmplare de senzație din sezonul

Gala Capital Companii de Elită: Liderul pieţei materialelor de construcţii

Cele mai performante companii din România au fost premiate marți seara,16 octombrie 2018, în cadrul Galei Capital Companii de Elită.

MIRCEA BADEA, urmărit de TRECUT. Un GEST din 2016 l-ar putea RUINA pe prezentator. INSTANȚA a luat DECIZIA FINALĂ

Mircea Badea, celebrul prezentator din România, trebuie să-i plătească daune morale scriitorului Florin Toma. Tot scandalul l-a urmărit timp de doi ani, dar acum s-a terminat în defavoarea

SCANDAL între LEGENDELE fotbalului argentinian. Maradona, DESFIINȚAT: „Nu e un exemplu, nu poate spune atâtea lucruri. Timpul lui a trecut. Uneori, mai bine taci”

Diego Maradona a fost criticat aspru de Mario Kempes, după declarațiile în care „El Pibe D Oro” îl atacase pe Lionel Messi.