Atac dur către UDMR. Urmașii lui Vadim se reactivează

11 februarie, 2019

Partidul România Mare a criticat, luni, „discursul duplicitar” al lui Kelemen Hunor. Urmașii lui Vadim l-au acuzat pe liderul maghiarilor că ignoră interesele cetățenilor români atunci când afirmă că nu sunt de acord cu Ordonanța nr. 114 a Guvernului, cunoscută ca „taxa pe lăcomie”.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Pentagonul, amenințat de un atac climateric

Interogat în Senat, amiralul Philip Davidson a dezvăluit un nou tip de amenințare la adresa forțelor armate, care pune în pericol majoritatea bazelor militare aflate pe sol american.

Atac TERORIST în Ierusalim. Un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT, iar făptașul a SCĂPAT de poliție

Un nou atac terorist în Ierusalim. Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiată duminică dimineață în cartierul Gilo din Ierusalim.

De ce a VOTAT UDMR bugetul. FINANȚĂRI cu DEDICAȚIE cot la cot cu PSD

În cadrul consultărilor și dezbaterii parlamentare privind bugetul de stat pentru 2019, UDMR a cerut și a obținut finanțare pentru o serie de proiecte exclusiv pentru Transilvania.

Atac fără precedent la adresa lui Iohannis. Replici usturătoare din partea unui eurodeputat

Eurodeputatul PSD, Gabriela Zoană, a declarat, duminică, legat de retragerea lui Mircea Drăghici pentru funcția de ministru al Transporturilor că „cel mai deștept cedează întotdeauna”.

PERICOL de ATAC TERORIST ISIS. Avertismentul MAE pentru românii din străinătate

Este pericol de atac terorist pe teritoriul Republicii Macedonia de Nord. Din acest motiv, Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să