Asta le întrece pe toate. ULTIMA modificare a Codului Rutier. Sancţiuni foarte SEVERE

11 ianuarie, 2019

Un proiect de lege a fost supus dezbaterii publice de către Ministerul Afacerilor Interne (MAI) care prevede interzicerea folosirii de către şoferi a niciunui dispozitiv mobil prevăzut cu funcţia de înregistrare ori redare text, foto sau video. Potrivit documentului nerespectarea acestei prevederi va fi sancţionată cu 9-20 puncte-amendă (clasa a IV a) şi 6 puncte de penalizare.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

BREXIT. Marea Britanie, AVERTISMENT de ULTIMĂ ORĂ. Au scos ASUL DIN MÂNECĂ

BREXIT. Încercările parlamentarilor de a pune Guvernul în situaţia de a nu realiza Brexitul „sunt extrem de îngrijorătoare”, a informat guvernul britanic.

Anunț important de la ANAF! Toți românii care trebuie să depună acest act trebuie să știe asta

Anunț oficial de la ANAF! Mii de români trebuie să completeze și să depună acest document. Schimbarea este oficială! Actul a fost publicat deja în Monitorul Oficial.

Ecaterina Andronescu pune tunurile pe elevi! Ministrul pregătește sancțiuni extrem de dure

Vești proaste pentru toți cei care vor începe să meargă la școală! Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, vrea să schimbe prevederile legale astfel încât cei mici să poată fi

Carmen Iohannis, mesaj de ultima oră! Toți românii sunt vizați

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis a devenit din ce în ce mai activă. Carmen Iohannis a transmis un mesaj de ultima oră către toți românii, direct de pe pagina sa de socializare.

PLEACĂ DE LA REALITATEA TV? Ultima reacţie a lui Rareş Bogdan. ESTE CLAR! News alert în media

Rareș Bogdan a destăinuit de ce a fost chemat la DNA Braşov. Jurnalistul spune că se afla la Poiana Brașov și schia împreună cu fiul său. La un moment dat, la un restaurant a întâlnit doi