Artistul Cătălin Bălescu: „Eu m-am trezit în starea de manierism“

03 iunie, 2018

Somptuosul Muzeu de Artă din Craiova găzduieşte, până la 15 august, expoziţia „Manierismul ca stare”. Vernisajul a avut loc joi, 31 mai 2018, în prezenţa unui public numeros format din specialişti, critici, artişti şi iubitori ai artei. Cu acelaşi prilej, autorul, artistul Cătălin Bălescu a lansat şi catalogul ce poartă numele expoziţiei.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Cătălin Cazacu s-a dus la club fără iubi dar a luat „țeapă”. Nu se aștepta la așa ceva

Cătălin Cazacu, unul dintre concurenții carismatici de la Exatlon, are o nouă iubită. Este vorba despre o frumoasă prezentatoare de știri, Ilinca Obădescu. Dar atunci când nu se văd ce face

Cătălin Botezatu a recunoscut că este bun de însurat. Cine este misterioasa care i-a furat inima

Catalin Botezatu a fost pozat de foarte multe ori alături de modelul Monica Hill. Fanii popularului designer au crezut chiar că pentru cărălin Botezatu ar putea să bată clopotele de nuntă.

„Concerto Azzurro“, jazz simfonic cu artistul italian Stefano Bollani la Ateneu VIDEO

Pianistul şi compozitorul Stefano Bollani va susţine pe 27 august, la invitaţia Institutului Cultural Român, „Concerto Azzurro“ la Ateneul Român.  Pe scena Sălii mari, artistul italian va

Starea Infrastructurii: Drum Național din România în stare jalnică VIDEO INCENDIAR

Ploile abundente din ultima perioadă au provocat pagube uriașe nu doar în sectorul agricol, ci și la infrastructura feroviară, respectiv cea rutieră.