Artistul Cătălin Bălescu: „Eu m-am trezit în starea de manierism“

03 iunie, 2018

Somptuosul Muzeu de Artă din Craiova găzduieşte, până la 15 august, expoziţia „Manierismul ca stare”. Vernisajul a avut loc joi, 31 mai 2018, în prezenţa unui public numeros format din specialişti, critici, artişti şi iubitori ai artei. Cu acelaşi prilej, autorul, artistul Cătălin Bălescu a lansat şi catalogul ce poartă numele expoziţiei.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Care este starea de SĂNĂTATE a Gabrielei FIREA. Ce spune MEDICUL care l-a OPERAT pe PRIMARUL GENERAL

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a fost operată recent, laparoscopic, din cauza unei afecțiune gastro-intestinale acute.

VIDEO Incredibil! Rafael Nadal a trezit din somn un jurnalist care a adormit la conferința sa de presă: „Da, da, ştiu că ţi-ai închis ochii să te concentrezi mai bine la ce spun eu”

Rafael Nadal a început perfect turneul de la Australian Open și l-a învins în runda inaugurală pe James Duckworth, reprezentantul țării gazdă, scor 6-4, 6-3, 7-5. Un moment

NADAL LA AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Rafael Nadal a trezit din somn un jurnalist care a adormit la conferință: „Da, da, ştiu că ţi-ai închis ochii să te concentrezi mai bine la ce spun eu” :)

Rafael Nadal a început perfect turneul de la Australian Open și l-a învins în runda inaugurală pe James Duckworth, reprezentantul țării gazdă, scor 6-4, 6-3, 7-5. Un moment

MARADONA a fost supus unei intervenţii CHIRURGICALE. Care este starea VEDETEI fotbalului MONDIAL

Diego Maradona a suferit, sâmbătă, o intervenţie chirurgicală pentru o hemoragie la stomac. Operaţia s-a desfăşurat fără probleme, a anunţat avocatul starlui fotbalului mondial.

Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a Gabrielei Firea. Directorul spitalului spune tot

Starea de sănătate a primarului general al Capitalei nu a fost tocmai cea mai bună. Gabriela Firea, a fost operată recent din cauza unei afecțiune gastro-intestinale acute.