ARMO estimează comerțul online la 2,8 miliarde de euro anul acesta

14 noiembrie, 2017

Comerțul online în România va ajunge anul aceasta la aproximativ 2,8 miliarde de euro, în creștere cu 35% față de 2016, peste estimarea inițială de 2,5 miliarde de euro anunțată de Asociația Română a Magazinelor Online (ARMO).

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Online sau offline, magazinele de modă se bat în reduceri

Oricât de nefiresc ar părea, fenomenul reducerilor a prins magazinele de modă cu câteva săptămâni înainte de data stabilită ”oficial”. Lucru întâlnit mai ales la retailerii din online.

GALERIE FOTO Un star din Premier League se află în centrul unui scandal » "Mi-a oferit 1.000 de euro ca să facem sex"

Alexis Sanchez, care se pregătește de transferul de la Arsenal la Manchester United, i-a oferit unei studente, Paulina Sobierajska, 20 de ani, 1.000 de lire sterline (1.133 euro) pentru o partidă

PRIMA REACȚIE a Simonei Halep, după victoria din „optimile” Australian Open: „Turneul acesta este ca un maraton pentru mine”

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat, astăzi, în sferturile de finală de la Melbourne, după o victorie categorică obținută în fața niponei Naomi Osaka (72 WTA), scor 6-3, 6-2.

Consiliul Concurenţei a sancţionat cu 1,1 milioane euro trei companii care comercializează echipamente de măsurarea curentului

Consiliul Concurenţei a sancţionat cu amenzi în valoare totală de 4.947.086,23 lei (aproximativ 1,1 milioane euro) trei companii pentru realizarea unei înţelegeri cu scopul limitării

Curs BNR: Euro, nou record istoric în raport cu leul

Euro a atins luni, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), un nou record istoric în raport cu leul.